Jævla hetero

Den norske befolkning utvikler stadig mer negative holdninger rettet mot heterofile. Faktisk viser en ny stor og fancy undersøkelse fra Norge, at 3 av 10 nordmenn er svært negative mot heterofile. Vår utsendte reporter har tatt en prat med Ulf Gunnar Sopp (56) angående hans forhold til heterofile.

**Dette er en satirisk sak og ment som underholdning. Undersøkelsen det henvises til, er fiktiv**

Sopp kan fortelle at han på generell basis, ikke har noe i mot heterofile. Faktisk så har han flere bekjente som har denne legningen. Likevel mener han heterofile bør passe litt ekstra på hvordan de ter ser ute i det offentlige rom.

– Ærlig talt, som mann, må du på død og liv holde hender med kjæresten din? Når hun attpåtil er av det motsatte kjønn? Det synes jeg ikke noe om.

Sopp mener at heterofile ikke bør uttrykke noen form for kjærlighet til hverandre ute blant andre mennesker. Han synes at når dette foregår mellom to ulike kjønn, så bør det strengt tatt foregå innenfor private vegger, hvor ingen kan se dem.

– Hva blir det neste? At man har vaginal sex på åpen gate? Nei, ærlig talt. Ekkelt!

Deretter blir han svært nølende når vi spør om legning faktisk er et valg. Det er heller ikke det viktigste mener han. Det viktigste er at de ikke viser fram utagerende heterofil atferd i det offentlige rom.

Men du er ikke heterofob? 

– Nei nei, på ingen måte! Jeg har som sagt flere heterofile guttekompiser.

Jentevenner derimot, det mener han ville blitt alt for slitsomt.

– Er du gæren? Da ville de jo prøvd å skulle ligge med meg hele tiden. Det hadde jeg ikke orket.

Hva mener du om utagerende heterofil atferd i det offentlige rom? Ta debatten i kommentarfeltet under!