Karriere

Oslo Student-TV søker frivillige

Hvert semester søker vi etter flere engasjerte studenter som vil bli med på å utvikle Oslo Student-TV videre. Vi er en ung studentforening som har store muligheter til å vokse for å kunne utvide brukermassen. I OSTV har du mulighet til å teste ut teorien du lærer i praksis og få erfaring som er gull verdt å ha med seg videre. Husk at en mediebedrift ikke bare har behov for journalister, men et vidt spekter av studenter innenfor de fleste utdanninger - det er derfor veldig sannsynlig at vi trenger nettopp deg. Om du ønsker å bli med i OSTV er du hjertelig velkommen til å sende inn en søknad ved å benytte skjemaet på bunnen av denne siden.

Bli med

Litt av det vi kan tilby deg

I Oslo Student-TV kan vi tilby en rekke spennende og utfordrende stillinger. Vår drift krever først og fremst at vi har dyktige kameraoperatører og journalister klare til å drive frem og levere saker som er av interesse for studentene i Oslo. Sentralt står også redaktørene som skal sørge for å holde sendeskjema og motivere journalistene våre. Men omfanget av stillinger kan bare begrenses av kreativiteten. Om du for eksempel er en kommende medieanalytiker eller bygger kameradroner på fritiden, er du hjertelig velkommen hos oss.

Vi mener at det er her du virkelig får testet dine kunnskaper, men også tålmodigheten, stå-på-viljen og samarbeidsviljen blir satt på prøve. Derfor vil vi tørre å påstå at det er i Oslo Student-TV du blir rustet for en senere karriere. I løpet av tiden hos oss vil du finne ut av på hvilken måte du best arbeider, du vil lære deg nye teknikker og få erfaring som er fantastisk å ha med seg videre.

Du får også sjansen til å møte studenter med samme brennende engasjement som deg selv. Det blir arrangert mye gøy som pubkvelder, hyttetur og julebord ved siden av det spennende arbeidet vi gjør. Foruten om den gode erfaringen vil du også få minner for livet i det norske studentersamfundet Chateau Neuf. Det finnes ingen bedre plass å starte enn her.

I tillegg får du tilgang til alt av kamera- og lydutstyr du trenger til en produksjon av en reportasje. Vi har to kontor på Studentersamfundet hvor det står tre mac’ utstyrt med Final Cut X.

Er du fortsatt i tvil kan du lese hva SiO skriver om fordelene ved å bli med i en studentforening: Hvorfor bli med i en forening?

Styreverv

Disse styrevervene er ledige

  Økonomiansvarlig

Stillinger

Dette er bare et lite utvalg av de stillingene som vi trenger flere frivillige til

Journalist   Filmfotograf   Klipper Grafisk designer

Søknad

Her kan du sende inn søknaden din.

Som du ser over trenger vi nye frivillige til å fylle hele produksjonsapparatet, fra idéutvikler og journalist til fotograf og klipper, så det er bare å søke på den stillingen du vil – eller tenke ut en helt ny stilling som du tror kan komme OSTV til gode. Vi trenger særlig mange flinke markedsførere i år som vil inngå i et team. Det er kun de som ønsker å bli med i styret som sikter seg mot noen faste verv og må velge fra de posisjonene som er ledig (listet over). Styrevervene blir til slutt valgt på generalforsamling.

Du trenger ikke noen forkunnskaper om kamerateknikk, journalistikk eller å ha andre tekniske eller teoretiske kunnskaper for å søke. Vi tar inn mange medlemmer hvert år som er sultne på å lære seg alt fra grunnen av. Du kommer langt med en evne til å lære nye ting, en vilje til å jobbe godt for å øke kvaliteten på OSTV og hjelpe oss med å skape et innhold som gir et bredere og større publikum.

Webform built by PODIO — Project and CRM Software that works like you.