Karriere

Oslo Student-TV søker frivillige

Vi ser alltid etter engasjerte studenter som vil være med på å utvikle Oslo Student-TV videre. Vi er en studentforening som har store muligheter til å vokse for å kunne utvide brukermassen. I OSTV har du mulighet til å prøve deg som journalist og kameraoperatør, og få erfaring som er gull verdt å ha med seg videre. Du trenger ikke studere journalistikk eller media, for å kunne bidra i OSTV. Om du ønsker å bli med i OSTV er du hjertelig velkommen til å melde deg på ved å benytte skjemaet på bunnen av denne siden.

Bli med

Litt av det vi kan tilby deg

I Oslo Student-TV kan vi tilby en rekke spennende stillinger. Vår drift krever først og fremst medlemmer som er interesserte i å lage medieinnhold rettet mot studenter, men vi tilbyr også andre typer oppgaver. Omfanget av stillinger kan bare begrenses av kreativiteten.

Vi mener at dette er en god mulighet til å prøve noe nytt selv om man ikke har noen tidligere erfaring. Her har man muligheten til å utvikle egenskaper, og kunnskaper som vil gjøre deg attraktiv i arbeidslivet. I løpet av tiden hos oss vil du lære hvordan du best arbeider, og få erfaring som er godt å ha med seg videre.

Du får møte studenter som har lyst også lyst til å skape noe kreativt. Det blir arrangert koselige kvelder som internfester, hytteturer og julebord. Siden det er viktig å skape et godt arbeidsmiljø.

I tillegg får du tilgang til alt av kamera- og lydutstyr du trenger til en produksjon av en reportasje. Vi har to kontor på Studentersamfundet hvor det står tre mac’ utstyrt med Final Cut X.

Er du fortsatt i tvil kan du lese hva SiO skriver om fordelene ved å bli med i en studentforening: Hvorfor bli med i en forening?

Styreverv

Disse styrevervene er ledige

  Økonomiansvarlig

Arbeidsoppgaver

Dette er noen av oppgavene du kan bidra med

Journalist   Kameramann   Klipper Grafisk designer   Markedsfører

Påmelding

Her kan du sende inn søknaden din.

Som du ser over trenger vi nye frivillige til å fylle hele produksjonsapparatet, fra idéutvikler og journalist til fotograf og klipper, så det er bare å søke på den stillingen du vil – eller tenke ut en helt ny stilling som du tror kan komme OSTV til gode. Vi trenger engasjerte og interesserte markedsførere som har lyst til å jobbe med oss i et team. Styrevervene blir til slutt valgt på generalforsamling.

Du trenger ikke noen forkunnskaper om kamerateknikk, journalistikk eller å ha andre tekniske eller teoretiske kunnskaper for å søke. Du kommer langt med en evne til å lære nye ting, en vilje til å jobbe godt for å øke kvaliteten på OSTV og hjelpe oss med å skape et innhold som gir et bredere og større publikum.

Webform built by PODIO — Project and CRM Software that works like you.