Kulturstudenten: Tren ute i Oslo!

I denne episoden av Kulturstudenten har vi tatt for oss den stadig voksende kulturen trening! Mange studenter og unge bruker mesteparten av fritiden sin på å trene – men noe som ikke mange tenker på er at de kan bytte ut treningssentere for over 500 kroner i måneden med bindingstid, med Oslos utendørsområder! 

Vi har vært rundt i Oslo for å vise hvordan man kan benytte byens uteområder på aktive og treningsmessige måter!

I parken på St. Hanshaugen er det satt opp apparater som er tilgjengelig for alle og enhver til å benytte seg av, og der møtte vi flere som liker å være ute i naturen å trene på forskjellige typer måter!

Se mer av hvordan Isak og Peder bruker Oslo til å være aktive og utføre street-workout, på deres youtube-kanaler ”WebScetch” ”isaconnewadventures” (https://www.youtube.com/watch?v=6JlgHTJU3g4)

For øvrig kan vi anbefale SIO Athletiva for deg som også liker best å gå på treningssentere. De har 5 moderne sentere rundt om i byen, som tilbyr både egentrening på moderne apparater, og morsome og effektive gruppetimer til en hver tid for alle typer sjangre og nivåer!

Er du interessert i å melde deg inn i en idrettsforening for studenter? Gå inn på siostudliv.sio.no og få en oversikt over alle typer sportslige studentforeninger du kan melde deg inn i – her er utvalget bredt!

Hele Produksjonsteamet:

and