OSTV Kommenterer: Håndbak

Helge & Bjarne har vært tilstede for å kommentere norgesmesterskapet i håndbak og sumobryting. Aller først tar de for seg håndbak, hvor Voss håndbakklubb og Jølster Håndbakklubb møtes til dyst.

Vi får også høre en tidligere juniormester sine tanker angående denne meget begivenhetsrike idretten. Sammen med Helge sitt herlige engasjement og Bjarnes enorme kunnskapsbank blir vi vitne til denne fantastiske kampen som vil gripe og engasjere ethvert menneske med kjærlighet for idrett.

Tom Erik, tidligere norgesmester i juniorklassen, kan fortelle at håndbak og onani ikke nødvendigvis går hånd i hånd, men at styrketrening er det aller viktigste. OSTVs egen håndbak-ekspert er ikke nødvendigvis helt enig i dette, og også vår kommentator har noen innvendinger på akkurat dette. Aner vi starten på en liten debatt midt i selveste norgesmesterskapets hete?

Mesterskapet foregår på Domus Athletica og OSTV har valgt ut den aller mest spennende og intensive kampen. Hvem vil gjøre hjembyen sin stoltest? Hvilken by er egentlig Norges sterkeste? Hvilke muskelgrupper er avgjørende for å seire? Hvem har den mest sexy teknikken? OSTVs Helge & Bjarne gir deg svarene.

Hele Produksjonsteamet:

, and