På Plakaten: Kultur som varmer i høstkulda

Fakkeltog og heite menn er noe av det du kan varme deg på i høstkulda, denne uka. Eller vil du begi deg ut i kulden på en guidet tur av Harry Holes åsteder? Denne uken av «På plakaten» har vi tatt en spasertur i Vigelandsparken, for å gi deg en liten oppdatering på noe av det kulturelle som skjer i Oslo denne uken.

På Best Western Karl Johan Hotell kan du tirsdag 10.11 få en guidet tur til åsteder hvor Jo Nesbø sin berømte politietterforsker, Harry Hole, leter etter bevis og løser kompliserte saker.

http://www.detskjerioslo.no/hvaskjer/73588.html 

Action-krim filmen Black Mass har norgespremiere fredag 13.11. Den sanne historien om den irske gangsteren Jimmy Bulger og hans samarbeid med FBI på 70- tallet. Johnny Depp spiller i hovedrollen.

http://www.filmweb.no/film/article1114415.ece

Noahs fakkeltog mot pels arrangeres for tolvte gang. Møt opp på Youngstorget 14.11 kl. 17.30. Der vil det bli salg av fakler, før toget beveger seg til Stortinget. Utenfor Stortinget vil det bli holdt appeller av kjente stemmer og politikere.

http://www.dyrsrettigheter.no/kalender/noahs-fakkeltog-mot-pels-2015/

Pokalen på Vulkan Arena arrangerer en todagers metallfestival, 13.11-14.11. Ti band vil stå på scenen under festivalen, og lover stemming i knallhard metal-ånd.

http://vulkanarena.no/shows/202-KRATER-2015 

13.-14. november arrangeres en årlig kunst performance festival, som i år vil fordype seg mot nordiske kunstnere og deres uttrykk. Det vil foregå i form av artist talks/ kunstersamtaler, utstillinger og videoprogram.

http://www.performanceartoslo.no/pao-festival-2015.html