Studentmediene

Oslo Student-TV er en av flere studentforeninger som driver med nett-tv i Norge.

Oslo Student-TV er medlem av STiN (Student-TVene i Norge) som har som formål å arbeide for utvikling og bevaring av norske student-tv stasjoner, samt støtte etablering av nye student-tver i Norge. 

Her kan du trykke deg inn for å se på hva student-tvene i Bergen, Volda, Trondheim og Stavanger produserer.

BERGEN STUDENT-TV STUDENT-TV I VOLDA TRONDHEIM STUDENT-TV   STAVANGER STUDENT-TV

IMG_9060

I Oslo er det bare Oslo Student-TV som produserer nett-tv for studenter, men vi er så heldig at vi har et rikt utvalg av studentmedier som benytter andre plattformer. Her kan du lese mer om noen av de andre studentmediene i Oslo.

UNIVERSITAS

Universitas er Norges største studentavis.

ERGO

ERGO er Høgskolen i Oslo og Akershus sitt helt eget studentmagasin. Siden oppstarten våren 2011 har ERGO hatt som visjon å formidle studentnyheter som angår høgskolestudentene, være en tilgjengelig kanal for studenter engasjert i studentpolitikk og annen politikk, levere engasjerende og underholdende reportasjer, artikler og kulturstoff til leserne våre. ERGO drives av en engasjert gjeng høgskolestudenter, med stadig flere tilskudd til redaksjonen. Magasinet distribueres over hele høgskolen, med mål om å nå flest mulig av de 17.000 studentene i Oslo og på Kjeller.

ARGUMENT

Argument er et prisvinnende tverrfaglig og tverrpolitisk studentmagasin, av og for studenter i Oslo. Argument har et opplag på 6 000 og har eksistert siden 2006.