Ny nettside / vi søker frivillige

I det siste har vi i Oslo Student-TV jobbet hardt med å sette sammen en ny nettside. Vi er stolte av å endelig kunne lansere den for deg i dag. Vi benytter samtidig anledningen til å annonsere at inntaket av nye frivillige for høsten 2014 er åpnet og i den anledning har markedsføringsavdelingen laget en film som du kan se øverst i denne artikkelen.

Tanken bak den nye nettsiden var at vi skulle gjøre det enklere å navigere frem til akkurat den informasjonen du trenger. Nå finner du langt mer informasjon om vår studentforening og våre fantastiske frivillige, samtidig som det er lettere for deg å finne det du trenger å vite om hvordan du kan bli frivillig hos oss.

Sentralt i prosessen sto designet; vi ville ha et minimalistisk design som fremfor alt fremhever produksjonene våre. Men kanskje det viktigste i vår teknologiverden; siden fungerer nå godt på alle mobile plattformer.

Det skal nå være langt lettere å finne produksjoner som hører hjemme i serier, nettsiden skal også automatisk hjelpe deg å finne saker som interesserer deg (men slapp av, vi samler ikke inn informasjon om deg).

Vi har også fått et nytt kommentarsystem som automatisk logger deg inn når du er logget inn på Facebook. Vi håper det gjør det lettere for deg å ville ta del i en debatt og kommentere våre saker.

Det er bare noen av tingene som fornyes med den nye nettsiden, men vi skal la deg få utforske den videre selv. Til høsten kommer vi til å fokusere på å skape et innhold av høyere kvalitet, det er altså ikke bare nettsiden som får et løft. Vi gleder oss til å se hva de nye frivillige skal produsere i løpet i løpet av høsten. Har du lyst til å være med å produsere disse filmene, så ikke nøl med å sende inn din søknad via karrieresiden.

Til slutt ryktes det om at noen av våre journalister har stukket av med et kamera og dratt på Hovefestivalen for å henge med kjendisene. Det kan dermed godt tenkes at vi har noe spennende å komme med før semesteret starter for fullt igjen.

[alpine-phototile-for-instagram id=359 user=»oslostudenttv» src=»user_tag» tag=»hovefestivalen» imgl=»instagram» style=»cascade» col=»4″ size=»M» num=»12″ highlight=»1″ curve=»1″ align=»center» max=»100″]

Hele Produksjonsteamet:

and